Στο Αυλωνάρι βρίσκεται και η καλύτερη μπύρα της Ευρώπης αυτή την στιγμή.
Septem στα λατινικά σημαίνει επτά, που είναι το όνομα της δημιουργίας. Αυτό είναι και το όνομα που επέλεξαν ο χημικός – οινολόγος Σοφοκλής Παναγιώτου και ο οικονομολόγος Γεώργιος Παναγιώτου για την πρότυπη Μικροζυθοποιία τους στο Ωρολόγιο Εύβοιας. Στόχος τους η δημιουργία προϊόντων που θα σπάσουν τη μονοτονία που επικρατεί στον χώρο της ελληνικής μπύρας. Το αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή μη παστεριωμένης μπύρας που καταναλώνεται φρέσκια για να απολαμβάνει ο καταναλωτής τα αρώματα και τη γεύση του λυκίσκου. Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια οι μπύρες Septem μετρούν ήδη δεκάδες βραβεύσεις στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι το στοίχημα να επενδύσουν στον τόπο καταγωγής τους και σε ένα προϊόν στο οποίο που η Ελλάδα δεν έχει παράδοση ήταν εξαιρετικά πετυχημένο.
Μάθετε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα:http://septem.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου